Misschien heb je het zelf ook weleens geprobeerd om je tanden witter te maken. Soms lees je dat je met een bepaalde tandpasta wittere tanden krijgt. Helaas loopt dit vrijwel altijd uit op een teleurstelling. De verkleuring op de tanden blijft gewoon aanwezig. Denk nu niet dat een stralend wit gebit voor jou niet is weggelegd, want dit is prima mogelijk. Er zijn de laatste jaren setjes op de markt gekomen waar je heel goed zelf je tanden mee kunt bleken. Dit doe je gewoon zelf thuis. De techniek is op dit gebied de laatste jaren sterk verbeterd, zodat deze middelen enorm goed werken. Eenvoudiger kan het niet. Zelf je tanden witter maken.

Witte tanden
Kinderen en jongeren hebben over het algemeen nog geen last van gele en verkleurde tanden. Of het tanden poetsen moet te wensen overlaten, maar dat is een ander verhaal. Zodra mensen wat ouder worden, wordt echter het glazuur op de tanden dunner en ontstaat er steeds meer kans op verkleuring. Soms kan de verkleuring extra erg zijn door bepaald medicijngebruik. Of door veel producten als wijn, koffie, thee en cola te drinken. Ook roken zorgt vaak voor een extra vergeling van de tanden. Wanneer je dit echt niet wilt en baalt van deze verkleuring, is er een prima oplossing. Je kunt setjes kopen waarmee je heel eenvoudig zelf zorgt voor mooie tanden. Een fluitje van een cent. En het resultaat is verbluffend.

Tanden bleken thuis
tanden witter maken voor een mooie lachWanneer je weer wilt genieten van witte tanden, is het nodig om de tanden te bleken. De ontwikkeling op dit gebied is de laatste decennia ontzettend hard gegaan. Als gevolg hiervan zijn er nu setjes te koop waarmee je heel goed zelf je tanden kunt bleken. De werkwijze is eenvoudig. Je treft bij de setjes altijd een gebruiksaanwijzing aan waarop je exact kunt lezen wat je moet doen. Meestal zijn drie behandelingen van ongeveer een half uur genoeg. Tijdens dit half uur van inwerking kun je gewoon thuis je dingen blijven doen. Na de drie sessies zult je versteld staan over het resultaat. Tanden bleken doe je gewoon thuis. Helemaal zelf.

Zelf tanden bleken
Uiteraard gebeurt het tanden bleken bij een speciale tandartspraktijk altijd op de meest mogelijke deskundige wijze. Deze manier van tanden bleken verdient nog altijd de voorkeur. Zie je dit echter niet zitten, maar doe je het tanden bleken liever zelf, dan is dat ook een prima optie. Laat je de tanden bij een praktijk bleken, dan ben je natuurlijk veel meer geld kwijt. Wil je, op een goedkopere manier, genieten van een prachtig gebit, doe het dan gewoon zelf. Thuis tanden bleken is tegenwoordig een fluitje van een cent. Iedereen kan het. Na de behandeling zijn je tanden zo’n negen tinten witter dan voor die tijd.

Stralende lach
De reacties van je omgeving zullen geweldig zijn. Wanneer je eerst met verkleurde tanden door het leven ging en nu een prachtig wit gebit hebt, dan valt dit op. Ongetwijfeld voel je jezelf met zo’n helderwit gebit heel wat zelfverzekerder. En dat is voordelig op meerdere terreinen. Bleek je tanden gewoon zelf.


Thuis tanden bleken in