Witte tanden is geen droom

Het is heel belangrijk om een goed gevoel te hebben over jezelf. Als je het idee hebt dat je er niet goed uitziet, treedt je andere mensen heel onzeker tegemoet. Dit is absoluut niet gunstig voor je relaties en contacten. Het kan hierbij gaan om je haar, je kleding, maar zeker ook over je gebit. Als mensen bijvoorbeeld een tand missen, durven ze veel minder breed te lachen dan mensen met een compleet gebit. Een ander probleem kan de aanwezigheid van ernstig verkleurde tanden zijn. Wanneer je van jezelf weet dat je tanden heel geel zijn, laat je die tanden liever niet aan iedereen zijn. Dit is echt jammer en absoluut niet nodig. Er is een heel eenvoudige oplossing en dat is : tanden bleken.

Tanden bleken
thuis tanden bleken voor mooie tandenTanden bleken is tegenwoordig echt geen issue meer. Het is een vrij normale beautybehandeling geworden die je zelf kunt uitvoeren. Daarnaast is het ook mogelijk om je tanden witter te laten maken door de tandarts. Je tanden laten bleken door de tandarts verdient de voorkeur boven het zelf thuis je tanden bleken. In een tandartspraktijk weet je gewoon zeker dat je op een deskundige manier wordt behandeld. Toch is het ook prima mogelijk om zelf thuis je tanden witter te maken. De middelen waarmee je dat doet, zijn betrouwbaar en van hoge kwaliteit. De techniek is de laatste jaren namelijk sterk verbeterd. Ga je dus liever niet naar de tandarts, kies er dan voor om zelf thuis je tanden te bleken.

Thuis tanden bleken
Ben je ervan overtuigd dat je voortaan ook met een mooie lach door het leven wilt, koop dan een van de setjes waarmee je je tanden kunt bleken. Je zult even geduld moeten hebben, want de behandeling bestaat over het algemeen uit drie sessies. Alhoewel je na de eerste behandeling vaak al resultaat ziet. Meestal moet er een bepaalde tijd tussen de verschillende sessies zitten, dus het zal een paar weekjes duren voordat je helemaal klaar bent. Maar na afloop van de behandeling weet je niet wat je ziet als je in de spiegel kijkt. Je kent jezelf niet meer terug met zulke prachtige witte tanden. In de meeste gevallen zijn de tanden, na het bleken, zo’n negen tinten witter dan voor de behandeling.

Voordelen van tanden bleken thuis
Het voordeel van zelf tanden bleken is dat je hiervoor geen afspraak hoeft te maken. Zorg ervoor dat je een setje in huis hebt en kies een moment dat je zelf handig vindt. Laat je de behandeling in een praktijk uitvoeren, dan zal dat meestal overdag moeten plaatsvinden. Misschien komt dat jou heel slecht uit en doe je het liever ’s avonds. Ga je zelf je tanden witter maken dan kan dat ook prima een keer op een avond. Een ander groot voordeel is het geld dat je bespaart wanneer je kiest voor zelf thuis tanden bleken. Een of meerdere sessies bij een tandartspraktijk kost je absoluut heel wat meer dan dat je het zelf doet. Ondanks dat kun je ervan uitgaan dat het resultaat geweldig zal zijn. Mooie tanden, dat regel je tegenwoordig gewoon zelf.


Thuis tanden bleken in