Stralende glimlach

Wat kun je daar blij van worden, een foto met daarop een persoon met een prachtige lach en helderwitte tanden. Het is natuurlijk helemaal fantastisch wanneer je zelf die persoon bent met dat prachtige gebit. Een logisch gevolg van een gaaf wit gebit is een betere uitstraling en een portie extra zelfvertrouwen. Dit alles levert je voordelen op in veel situaties. Wanneer je tijdens een sollicitatiegesprek weet dat je er goed uitziet en dat je een prachtig gebit hebt, durf je breder te lachen en jezelf meer te presenteren. In sociale situaties zul je jezelf veel vrijer voelen als je niet wordt gehinderd door verkleurde en gele tanden. Zo’n stralend witte lach is voor iedereen bereikbaar!

Tanden witter maken
foto van hele mooie witte tandenHet witter maken van tanden kan door een tandarts gedaan worden. Er zijn heel wat praktijken die hierin zijn gespecialiseerd en waar ze op een deskundige manier de tanden bleken. Het probleem bij verkleurde tanden is namelijk dat het glazuur dunner is geworden. Daardoor worden tanden eerder aangetast door bijvoorbeeld roken of het drinken van cola, thee, koffie en andere dranken. Als je een afspraak maakt met een tandarts, wordt er eerst gekeken naar de staat van je gebit en daarna kan de behandeling plaatsvinden. Hoewel tanden bleken bij een tandarts altijd de voorkeur geniet, is het tegenwoordig ook prima mogelijk om zelf je tanden witter te maken. Er zijn diverse producten te koop waarmee je zelf thuis je gebit kunt verfraaien.

Zelf tanden bleken
Als je ervoor kiest om zelf je tanden te bleken, heb je de keus uit een aantal producten. Het voordeel van thuis bleken is dat je geen afspraak hoeft te maken bij een tandarts. Daarnaast ben je een stuk voordeliger uit wanneer je het zelf doet. In de meeste gevallen bestaat de behandeling uit drie sessies. Hoogstwaarschijnlijk zul je zelfs na de eerste behandeling al resultaat zien. Kies je bijvoorbeeld voor DentalTech dan zijn je tanden na drie sessies negen tinten witter. Er wordt gebruik gemaakt van LED-technologie, bleekgel en whitening. Deze methode zorgt voor het herstel van de natuurlijke glans en witheid van de tanden.

Witte tanden voor iedereen bereikbaar
Nu het zo eenvoudig is om thuis je tanden te bleken, zijn mooie tanden voor iedereen mogelijk. Het werkt snel en eenvoudig. Je leest in de handleiding van het product precies wat je moet doen. Ook lees je waar je van te voren goed rekening mee moet houden en wanneer je wel en niet mag eten en/of drinken. Een behandeling die je thuis uitvoert, duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens deze minuten kun je gewoon lekker je eigen ding doen. Misschien sop je even de badkamer of je doet lekker een dutje. Het voordeel van zelf thuis tanden bleken is dat je het kunt doen op een tijdstip dat je zelf goed uitkomt. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn voor pijn, want de behandeling is volledig pijnloos. Aarzel niet langer, maar zorg zelf voor de perfecte glimlach. Witte tanden eenvoudig haalbaar voor iedereen!


Thuis tanden bleken in