Soms geloof je je ogen niet wanneer je bepaalde foto’s ziet. Mensen kunnen zulke witte tanden hebben, dat het bijna onnatuurlijk is. Maar mooi is het wel zo’n parelende lach. Hoewel extreem lichte tanden misschien voor de meeste mensen wat overdreven zijn, is tanden bleken toch voor heel wat mensen een interessante mogelijkheid. Zeker als je veel last hebt van vergeling en verkleuring van de voortanden. Zeker weten dat dat er niet fraai uit ziet. Vroeger moest je het er gewoon mee doen, maar tegenwoordig is tanden laten bleken een heel normale ingreep.

Tanden laten bleken
Je kunt je tanden wit laten maken bij de tandarts. Er zijn praktijken die hier helemaal in zijn gespecialiseerd. Wanneer je dit wilt, maak je een afspraak en meestal wordt dan eerst je gebit grondig nagekeken. Besluit je daarna dat je je tanden wilt laten bleken, dan wordt hiervoor een afspraak met je gemaakt. Deze behandeling bij de tandarts laten uitvoeren verdient nog altijd de voorkeur boven zelf thuis je tanden bleken. Het is gewoon een feit dat een tandarts ervaren is en een gedegen opleiding achter de rug heeft. Toch is er ook wat voor zelf je tanden bleken te zeggen.

Zelf tanden bleken voor witte tandenZelf tanden bleken
Sommige mensen zijn echt extreem bang voor de tandarts. Hoewel tanden bleken geheel pijnloos is, kan de drempel naar de tandartspraktijk toch te hoog voor je zijn. Een ander nadeel van een behandeling bij de tandarts is het kostenplaatje. Je moet vrij diep in je buidel tasten wil je weer mooie gezond gekleurde tanden krijgen. Bleek je zelf thuis je tanden dan spelen deze factoren geen rol. Je voert de behandeling gewoon lekker zelf uit in je eigen vertrouwde omgeving. De kosten zijn in dat geval ook veel minder hoog. Moeilijk is het niet, want de handleiding vertelt je precies wat je moet doen.

Tanden witter maken
Omdat er veel vraag is naar het witter maken van de tanden is hier goed op ingespeeld door de fabrikanten. De setjes die verkocht worden zijn over het algemeen van zeer goede kwaliteit. Er is veel onderzoek gedaan, uitgebreid getest en de middelen zijn echt betrouwbaar en werken prima. Wil je thuis je tanden bleken, dan doe je dit meestal in drie stappen. Als de behandeling bezig is, kun je zelf lekker een boek lezen of een favoriet programma bekijken. Pijn zul je niet voelen. En als het spul is uitgewerkt, ben je natuurlijk razend nieuwsgierig. Grote kans dat je zelfs na de eerste keer al een verbetering ziet. Helemaal geweldig is het feit dat na de behandeling je tanden zo’n 9 tinten witter zullen zijn. Daar doe je het toch voor!

Thuis tanden bleken
Het witter maken van je tanden gebeurt uiteindelijk door een bepaald bleekmiddel dat op je tanden wordt aangebracht. Ook kan er gebruikgemaakt worden van een soort blauw licht. Welk setje je ook kiest, je zult verbaasd staan over het resultaat. Tanden bleken thuis is voor iedereen mogelijk. Twijfel niet langer, maar maak je zelf blij met prachtige heldere tanden. Zelf tanden bleken is zeer eenvoudig en hoeft absoluut niet duur te zijn.


Thuis tanden bleken in