Vind de beste tandarts in Capelle aan de ijssel voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Capella aan de ijssel bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een tandarts die uw gebit kan bleken? De beste informatie en adviezen om uw gebit te laten bleken vindt u voor u. In Capelle aan den IJssel is het vinden van de perfecte professional niet lastig. Ziet u de tandartsen als u wat verder naar beneden op deze pagina kijkt? Dit zijn de beste van de beste! Veel mensen denken dat tanden bleken alleen weggelegd is voor de rijken, maar u kunt hier lezen dat dit absoluut niet waar is. U hoeft geen tonnen uit te geven voor de juiste mondverzorging. Je hoeft niet te verwachten dat u voor de prijs van een thuis – tandenbleekset ook bij een ervaren tandheelkundige terecht kunt. Per tandheelkundige of kliniek verschilt de prijs, dus kunnen we u helaas geen duidelijke prijsopgave bieden. Iedere tandheelkundige bepaald zijn eigen prijs, die ook afhankelijk is van de gebruikte manier. Bij ieder persoon is de tandkleur verschillend. Er zijn veel verschillende factoren die invloed hebben op de kleur van uw gebit. Zo is voeding en koffie maar ook zeker tabak en rode wijn een erg grote aanslag op uw tanden.

Om je tanden bleker te laten maken heb je keuze tussen drie mogelijkheden. Keuzemogelijkheid nummer één is een malletje gebruiken dat ingesmeerd wordt met de bleeksubstantie. Keuzemogelijkheid nummer twee is het middel om te bleken dat op je gebit is aangebracht, te belichten door een speciale bleeklamp. Bij de derde optie wordt er in tegenstelling tot de tweede optie, een laser gebruikt.

Je eigen tanden worden bij de tandarts “gekopieerd”. In een lab wordt deze afdruk daarna gebruikt om een bleeklepel van te ontwikkelen. Deze bleeklepel past door de soepele structuur exact om je eigen tanden. Het bitje wordt ingesmeerd met speciale bleekgel, terwijl je het draagt als je slaapt. Door deze manier om je tanden te bleken, zal er geen schade aan je gebit ontstaan.

Je moet het gebitje enkele nachten dragen voor je tanden zijn gebleekt. Behandeling met een speciale lamp om te bleken in combinatie met gel die wordt gebruikt om te bleken kan ook door de tandarts uitgevoerd worden. Deze wijze van tanden bleken gaat sneller door de intense warmte en licht wat de bleeklamp afgeeft.

Als de laser een bepaalde golflengte behaald, ontstaat er straling die de witheid van je tanden intensiveert. Alle bovenstaande behandelingen kunnen uitgevoerd worden in Capelle aan den IJssel. In elk middel dat op je gebit of in de mal is aangebracht om je gebit bleker te maken, zit een middel om te bleken. Dit kan waterstofperoxide zijn (verboden in Nederland), carbamideperoxide (als beste getest) of niet peroxidische middelen (mag je gewoon thuis gebruiken).


Thuis tanden bleken in Capelle aan den IJssel