Vind de beste tandarts in Den Haag voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Den Haag bezig met tanden blekenU bent op zoek naar een methode om een stralend wit gebit te krijgen. Dan is er nu goed nieuws voor u. Bent u zoek naar een kliniek in de omgeving van Den Haag dan bent u hier op de goede website beland. Kijk hieronder in de lijst met gespecialiseerde klinieken en vind de perfecte match! Vooral als u benieuwd bent naar de kosten van tanden bleken door een professional, dan moet u even verder lezen. Het is geen rib uit uw lijf, als u besluit te kiezen voor de juiste verzorging van uw tanden. Natuurlijk zit hier wel een prijskaartje aan, maar u zult u verbazen over hoe scherp de prijzen zijn. Wat is nu de exacte prijs voor die prachtige witte tanden? Iedere tandarts hanteert zijn eigen prijs, die ook afhankelijk is van de gebruikte techniek. De natuurlijk intrinsieke tandkleur is bij iedere man en vrouw anders. Er zijn veel verschillende factoren die invloed hebben op de tint van uw tanden. Roken, alcohol maar ook koffie en thee zijn van grote invloed.

Om je tanden witter te laten maken, kun je kiezen uit drie keuzemogelijkheden. Allereerst kan de tandarts gebruik maken van een lepel waarin een pasta zit met een bleekmiddel. Ten tweede kan dit ook in combinatie met een speciale belichting van de tanden. Ten derde kan er een laser gebruikt worden.

Bij de eerste manier wordt er van je tanden een bleekmalletje gefabriceerd. In het tandheelkundig laboratorium wordt er van dit malletje een gebitje ontwikkeld. Deze bleeklepel is ontwikkeld van plastic en past nauwkeurig om je tanden. Voor je gaat slapen breng je er bleekmiddel in aan, en zet je het gebitje over je eigen tanden. Je krijgt geen last van je eigen gebit, omdat het gebitje gebit aansluit.

Je moet wel rekening houden met een tijdsbestek van enkele nachten. Bij de tandheelkundige kun je ook kiezen voor een een sessie met een speciale lamp om te bleken in combi met speciale bleekgel. Je zult sneller resultaat hebben door de warmte en het licht van de lamp.

Op je gebit is een gel die wordt gebruikt om te bleken gesmeerd, waarnaar er met een laser op wordt gericht. In Den Haag kan gekozen worden voor bovenstaande methodes. In elke gel zit een ingrediënt dat je tanden witter maakt. Deze ingrediënten kunnen carbamideperoxide, waterstofperoxide of een non-peroxide zijn. Waterstofperoxide mag in Nederland en België niet als tandenbleekmiddel gebruikt worden.


Thuis tanden bleken in Den Haag