Vind de beste tandarts in Dordrecht voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Dordrecht bezig met tanden blekenWilt u graag iedere dag opstaan met een prachtig witte lach? Onze site is exact waarnaar u op zoek bent. Dat is een belofte! In Dordrecht is het vinden van de beste tandarts niet lastig. Vind nu uw perfecte match uit een van onze aangesloten tandheelkundigen! “Alleen rijke mensen kunnen hun tanden laten bleken!” Dit is natuurlijk helemaal niet waar! Lees nu alles over wat tanden bleken nu eigenlijk kost. Voor een goede gezondheid heeft u wel iets over, maar het zal u verbazen hoe scherp de prijzen zijn. Wat voor prijs kunt u verwachten voor prachtige witte tanden? Neem contact op met een van onze aangesloten professionals voor een exacte prijsopgave. Dit is geheel vrijblijvend en voor u helemaal gratis. Hoe zit het met de kleur van tanden. Deze is persoonsafhankelijk en blijft niet het gehele leven stabiel. Door eten, koffie, thee en wijn en natuurlijk tabak zal uw tanden van kleur veranderen. Ook leeftijd heeft invloed op de kleur.

Om stralend witte tanden te krijgen kun je drie wegen bewandelen. a. Enkele nachten een bitje met een speciale gel hierin dragen. b. Je gebit wordt met een speciale bleeklamp beschenen, nadat de tandarts er speciale bleekpasta op heeft aangebracht. c. De tandarts kan in plaats van een lamp ook een laserlamp inzetten in samenwerking met speciale gel om te bleken gebruiken in samenwerking met een laserlamp.

Er wordt, in het eerste geval, een bleekmalletje van je gebit gemaakt. Van deze mal wordt in het lab een gebitje ontwikkeld. Het bitje, dat ook wel bleeklepel wordt genoemd, is geproduceerd van zacht kunststof en past precies om je tanden. Je draagt het ’s nachts, over je eigen tanden. Er zullen zich weinig problemen voordoen bij deze manier om witte tanden te krijgen, omdat het bitje precies aansluit.

Je moet wel rekening houden met een tijdsbestek van enkele nachten. Tanden bleken op manier nummer twee wordt gedaan door je tanden te behandelen met een gel waarin een bleekmiddel is verwerkt en het daarna te belichten met een bleeklamp. Door de krachtige warmte en licht van de bleeklamp die de tandarts gebruikt, zul je sneller resultaat hebben van je sessie.

Er kan gekozen worden voor een fotochemische behandelsessie, opgewekt door een laser. Alle bovenstaande opties kunnen uitgevoerd worden in Dordrecht. Het middel om te bleken wat in de gel die wordt gebruikt om te bleken is gestopt, is het belangrijkste ingrediënt. Hiervoor kunnen verschillende keuzes gemaakt worden. Als eerste waterstofperoxide, maar dit mag in Nederland niet meer gebruikt worden. Als je de beste keus wilt volgens de tests, kun je kiezen voor een bleeksubstantie met carbamideperoxide. Je kunt ook kiezen voor een minder heftig middel, zoals niet-peroxide middelen, die je thuis gewoon kunt gebruiken.


Thuis tanden bleken in Dordrecht