Vind de beste tandarts in Gouda voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Gouda bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een manier om uw tanden witter te laten maken? Voor u ziet u de site met de beste informatie en adviezen. In Gouda is het vinden van de perfecte kliniek niet moeilijk. Vind nu uw perfecte match uit een van onze aangesloten professionals! Het is zeker niet zo dat u veel geld moet hebben om uw tanden te laten bleken. Een geweldig resultaat bereikt u nu eenmaal niet met een goedkope bleek-set. Dit is helaas onmogelijk. Over de prijs zal u zich echter verbazen. Daar zal u achter komen wanneer u een tandheelkundige langs zult gaan. Wat moet u nu betalen voor een prachtig wit gebit? Wilt u een prijs weten? Neem dan contact op met een specialist bij u in het dorp. Dit kost helemaal niets. Dat roken invloed heeft op de kleur van tanden is natuurlijk een feit. Het is minder bekend dat door voeding, koffie en thee tanden geler worden.

Om je tanden te laten bleken kun je kiezen uit drie opties. Manier nummer één is een malletje gebruiken dat wordt ingesmeerd met het middel waardoor je tanden witter worden. Optie nummer twee is het bleekmiddel die op je gebit is aangebracht, door een speciale lamp te laten belichten. Bij de derde manier wordt er in tegenstelling tot de tweede gebruik gemaakt van een laser in plaats van een lamp.

Van je tanden wordt bij de eerste manier een kopie gemaakt door de tandarts. De medewerkers gebruiken hierna deze bleekmal om er in een laboratorium een bleeklepel van te fabriceren. Het zit als gegoten en is zeer soepel. In dit gebitje wordt speciale bleekgel gedaan en het wordt zo vervolgens enkele nachten gedragen. Doordat het bitje zo goed aansluit, krijg je er geen last van.

De behandeling om je tanden witter te maken, duurt een aantal nachten. Optie nummer twee is een manier die bij en door de tandarts plaatsvindt. De tandarts brengt dan een middel voor tanden bleken aan op je tanden en je gebit worden daarna belicht met een lamp. Deze lamp om te bleken geeft heftige warmte en licht wat weer een gunstig effect heeft op de behandeling.

Je tanden kunnen ook bleker gemaakt worden door een fotochemisch proces. Bovenstaande opties vinden plaats in Gouda. In elk middel dat op je tanden of in de mal is gestopt om je gebit stralender te maken, zit een middel om te bleken. Dit kan waterstofperoxide zijn (verboden in Nederland), carbamideperoxide (als beste getest) of non peroxidische middelen (mogen ook thuis gebruikt worden).


Thuis tanden bleken in Gouda