Vind de beste tandarts in Leiden voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Leiden bezig met tanden blekenAangezien u onze pagina bezoekt bent u zeker op zoek naar het krijgen van prachtig witte tanden. De beste informatie en adviezen om uw tanden te laten bleken vindt u voor u. Deze website bevat enkel de beste tandartsen in Leiden op basis van ervaringen van velen die u voor gingen. Ziet u de specialisten als u wat verder naar beneden op deze pagina kijkt? Dit zijn de beste van de beste! Wilt u meer informatie over tanden bleken? Lees dan snel verder. Uw mond maakt ook deel uit van uw lichaam en dient in een goede gezondheid te verkeren. Het tanden bleken is lang niet zo duur als door de meeste mensen gedacht wordt. Het geven van een goede prijs is moeilijk, omdat deze verschilt per tandheelkundige of kliniek. Per provincie en stad zitten er verschillen tussen de prijs, die we niet kunnen weergeven. Het is een feit dat roken invloed heeft op de kleur van tanden. Niet heel veel mensen weten dat voeding, koffie en thee de kleur van uw tanden aantasten.

Om je tanden bleker te laten maken, kun je kiezen uit drie keuzemogelijkheden. Allereerst kan de tandarts gebruik maken van een lepel waarin een pasta zit met een bleekmiddel. Ten tweede kan het gebit worden belicht met een speciale lamp. Ten derde kan de tandarts hiervoor in plaats van een lamp een laser hanteren.

De tandarts zal in het eerste geval een malletje van je tanden fabriceren. In het laboratorium wordt er van deze bleekmal een gebitje geproduceerd. Een bleeklepel is een bitje van zacht kunststof dat precies om je tanden past. De gel die wordt gebruikt om te bleken die in het bitje zit, werkt in de nacht in, dus plaats je het over je gebit heen als je gaat slapen. Je krijgt geen last van je eigen gebit, omdat het gebitje tanden aansluit.

De duur van deze sessie is meestal enige nachten. Behandeling met een speciale lamp om te bleken in combinatie met speciale bleekgel kan ook door de tandheelkundige uitgevoerd worden. Als je graag snel resultaat wilt, kun je kiezen voor deze manier, omdat het licht en de warmte wat wordt afgegeven door de lamp, erg heftig is.

Als de laser een bepaalde golflengte behaald, ontstaat er straling die de witheid van je gebit intensiveert. Bovenstaande opties vinden plaats in Leiden. Het speciale bleekmiddel wat in de bleekgel is gedaan, is het belangrijkste bestanddeel. Je hebt de keus uit verschillende bestanddelen. De eerste keus, die in Nederland is verboden, is waterstofperoxide. Als meest aan te raden is carbamideperoxide uit de bus gekomen. Niet-peroxide middelen zijn minder krachtig en mogen daarom ook thuis gebruikt worden.


Thuis tanden bleken in Leiden