Vind de beste tandarts in Leidschendam voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts inLeidschendam bezig met tanden blekenWilt u graag een gebit met stralend wittere tanden? Dan hebben we goed nieuws voor u. Deze website geeft een overzicht van de beste klinieken in Leidschendam op basis van ervaringen van velen die u voor gingen. Vind nu uw perfecte match uit een van onze aangesloten specialisten! Het is zeker niet zo dat u veel geld moet hebben om uw gebit te laten bleken. De juiste mondzorg hoeft niet veel te kosten. Thuis uw tanden bleken, zal goedkoper zijn dan bij een ervaren professional, maar het resultaat is er dan ook naar. Wat voor prijs kunt u verwachten voor prachtige witte tanden? Benieuwd naar de prijs? Neem dan contact op met een tandheelkundige bij u in het dorp. Dit kost u helemaal niets. De kleur van tanden is aan verschillende invloeden onderhevig. Zo is er een verschil tussen personen en blijft de tint van uw gebit niet uw hele leven dezelfde. Door bepaald voedsel, koffie, thee, wijn en tabak zal de tint van uw gebit anders worden. Ook leeftijd is van invloed op de kleur van tanden..

Er zijn verscheidene manieren om je tanden witter te laten maken.1. Met behulp van een bleeklepel en speciale bleekgel. 2. Met speciale bleekgel in combinatie met een bleeklamp. 3. Je kunt ook een bleekgel smeren op je gebit en vervolgens een KTP laser gebruiken.

Als je voor de eerste keuze gaat, moet er een bleekmalletje van je gebit gefabriceerd worden. In een tandheelkundig bedrijf wordt deze bleekmal daarna gebruikt om een bleeklepel van te gieten. Het gebitje past door de iets buigzame structuur precies om je tanden. In dit bitje wordt speciale gel om te bleken gedaan en het wordt zo vervolgens een aantal nachten gedragen. Omdat het bitje goed aansluit krijg je er geen last van.

De behandeling om je tanden te bleken, duurt een aantal nachten. De tweede optie is een optie die bij en door de tandarts plaatsvindt. Hij of zij brengt een bleekpasta aan op je tanden en belicht deze daarna met een bleeklamp. Warmte en licht dragen bij aan een sneller resultaat.

Dit wordt opgewekt door een laser die gericht is op je tanden waarop een speciale gel om te bleken is gesmeerd. In Leidschendam kan gekozen worden voor bovenstaande opties. Er kan gebruik worden gemaakt van verscheidene bestanddelen in het bleekmiddel. 1. Als beste getest: Carbamide-peroxide. 2. Agressief middel en verboden in Nederland: Waterstofperoxide. 3. Middel wat je thuis ook mag gebruiken: Non-peroxide middel, op basis van borium.


Thuis tanden bleken in Leidschendam