Vind de beste tandarts in Schiedam voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Schiedam bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een manier om uw gebit witter te laten maken? Dan is er nu goed nieuws voor u. Als je op zoek bent in de omgeving van Schiedam hebben we het wel heel gemakkelijk voor u gemaakt. Het enige dat u hoeft te weten, is dat bij de onderstaande professionals en tanden-bleek-klinieken er geen verkeerde keuze gemaakt kan worden. Veel mensen en bezoekers van onze site willen graag een sessie maar denken dat dit veel te duur is. U hoeft geen tonnen uit te geven voor de juiste mondverzorging. Je hoeft niet te verwachten dat u voor de prijs van een thuis – tandenbleekset ook bij een ervaren specialist terecht kunt. Het geven van een heldere prijs is moeilijk, omdat deze verschilt per specialist of kliniek. Per provincie en stad zitten er verschillen tussen, die we niet kunnen weergeven. De natuurlijk intrinsieke tandkleur is bij iedere man en vrouw verschillend. Vele factoren zijn van invloed op de kleur van een gebit. Roken, alcohol maar ook koffie en thee zijn van grote invloed.

Om je gebit witter te laten maken, kun je kiezen uit drie mogelijkheden. Ten eerste kan de tandarts een lepel gebruiken, waarin een pasta zit met een bleekmiddel. Ten tweede kunnen de tanden worden belicht met een speciaal hiervoor geproduceerde lamp. Ten derde kan de tandarts hiervoor in plaats van een lamp een laser gebruiken.

Bij de eerste optie wordt er van je gebit een malletje gemaakt. Van deze speciale mal voor tanden bleken wordt in het lab een gebitje geproduceerd. Dit gebitje past nauwkeurig om je tanden en is gemaakt van plastic. Voordat je gaat slapen doe je er speciale bleekmiddel in en zet je het over je eigen tanden. Deze manier om je tanden te bleken, geeft weinig tot geen problemen.

Het duurt een aantal dagen voor je je tanden zijn gebleekt. Bij de tandarts heb je ook de keuze uit een een sessie met een speciale lamp om te bleken in combinatie met bleekgel. Je zult vlugger resultaat hebben door de warmte en het licht van de bleeklamp.

Je kunt er ook voor kiezen om je gebit te laten bedekken met bleekpasta en er dan een laser op te laten richten. Je kunt in Schiedam kiezen voor bovenstaande tandenbleeksessies. Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende bestanddelen in het bleekmiddel. 1. Als beste getest: Carbamide-peroxide. 2. Agressief middel en verboden in Nederland: Waterstofperoxide. 3. Middel wat je thuis ook mag gebruiken: Non-peroxide middel, op basis van borium.


Thuis tanden bleken in Schiedam